برگزاری مراسم عزادارای شهادت حضرت زهرا(س) در مسجد امام صادق(ع) دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه
همزمان با شروع ایام فاطمیه مراسمی در روز سه شنبه دهم اسفندماه به همت هیئت دانشجویی حضرت صاحب الزمان (عج) در مسجد امام صادق به همراه تشییع پیکر چهار شهید گمنام دفاع مقدس برگزار گردید
برگزاری دوره آموزشی راهبری دفاتر نهاد رهبری دانشگاه های غرب کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی، دومین دوره آموزشی راهبری فرهنگی دفاتر نهاد دانشگاههای غرب کشور، در روزهای سه شنبه و چهارشنبه به مورخه1395/12/10 لغایت 1395/12/11 به میزبانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی در مجتمع فرهنگی بعثت واقع در استان کرمانشاه برگزار گردید.
اولین کارگاه سیاسی جریان شناسی احزاب ایران برگزار شد
کارگاه سیاسی جریان شناسی ایران برای اولین بار به همت کانون دانشجویی بصیرت با حضور دکتر جواد سلیمانی استاد ،محقق و پژوهشگر دانشگاه در روز پنجشنبه مورخ 1395/11/28 در سالن جلسات دفتر نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشگی برگزار گردید.
نشست دانش افزایی اساتید دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با موضوع  "اقتصاد مقاومتی"
نشست دانش افزایی اساتید دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با حضور آقای دکتر آجیلی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی(ره) تهران با موضوع اقتصاد مقاومتی به مدت سه روز برگزار گردید.
کارگاه بررسی سیاستهای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
کارگاه بررسی سیاست های امور خارجه ایران با حضور دکتر آدمی و جمعی از دانشجویان در سالن جلسات دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
مسابقه کتابخوانی
مسابقه کتابخوانی جاذبه و دافعه علی (ع) با حضور 80 نفر از دانشجویان برگزار شد.
نشست مخاطب شناسی
طی نشستی با حضور جناب آقای دکتر کردی با ائمه جماعت دانشگاه به موضوع مخاطب شناسی پرداختند.این نشست در تاریخ 21 اردیبهشت ماه برگزار گردید.