برگزاری کارگاه آموزشی استادان گروه های معارف اسلامی دانشگاه های استان کرمانشاه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی
نشست آموزشی اساتید معارف اسلامی دانشگاه های استان کرمانشاه با موضوع تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در تاریخ 21 و 22 شهریور ماه با حضور تعداد کثیری از اساتید معارف در تالار بعثت استان کرمانشاه با هدف توانمند سازی مدرسان معارف اسلامی در پنج حوزه به شرح( منابع اسلامی،اخلاق اسلامی،انقلاب اسلامی،مبانی نظری اسلام،تاریخ و تمدن اسلامی) توسط اساتید برجسته کشوری به میزبانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
نشست هم اندیشی و معرفت افزایی اساتید دانشگاه علوم پزشکی با حضور دکتر حمید حبشی
دوره معرفتی اساتید دانشگاه علوم پزشکی با موضوع " اصول و ملاحظات تربیتی رشد فرزند " با حضور مدرس برجسته کشوری حوزه خانواده جناب آقای دکتر حمید حبشی
در تاریخ 19و20 شهریورماه (یکشنبه و دوشنبه) از ساعت 8صبح الی 13 درسالن جلسات دفتر نهاد با حضور 68 نفر از اساتید این دانشگاه برگزار شد
اجرای طرح ضیافت معرفتی،بصیرتی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در مرداد ماه 96
همزمان با آغاز دهه کرامت ، اردوی بصیرتی معرفتی ضیافت اندیشه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی به مدت 6روز در اردوگاه شهید باهنر کرمانشاه برگزار گردید.
طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید
طرح ضیافت اندیشه استادان این دانشگاه در تاریخ دوم مردادماه به مدت سه روز در سالن جلسات دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزار شد. این طرح در 16ساعت و 9 جلسه با شرکت ۲۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده های (داروسازی، پزشکی،دندانپزشکی،بهداشت،پرستاری،پیراپزشکی) برگزار گردید.
مسابقه کتابخوانی انسان کامل
اسامی برندگان مسابقه ی کتابخوانی انسان کامل مشخص گردید.