همایش توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد
۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
همایش توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در شهرستان صحنه به مدت پنج روز و با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین، مدیران و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه برگزار شد.
طرح فرهنگی آموزشی حامیم (حلقه های میانی) در کرمانشاه برگزار شد
۰۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳
به همت دفتر نهاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و دفاتر نهاد دانشگاه های پیام نور، فرهنگیان، علمی کاربردی، آزاد و رازی طرح فرهنگی آموزشی حامیم ویژه دانشجویان هشت دانشگاه از تاریخ ۱ لغایت ۷ شهریور ماه ۱۴۰۱ در دانشگاه رازی برگزار شد.
عزاداری روز پنجم ماه محرم در گردهمایی بزرگ عاشوراییان در فضای باز ساختمان شماره ۲ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
۲۲ اَمرداد ۱۴۰۱ - ۹:۵۹
در روز پنجم ماه محرم مورخ ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۱ در گردهمایی بزرگ دانشگاهیان عاشوراییان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد. این مراسم با حضور رئیس محترم دانشگاه، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اعضای هیئت رئیسه، جمعی از اساتید هیئت علمی، مدیران فرهنگی ،کارکنان دانشجویان و معاونین دانشگاه، برخی از مسئولین ادارات مختلف، مسئولین نظامی و انتظامی لشکری و کشوری و برخی از اعضای شورای شهر کرمانشاه همراه بود.
توزیع شربت و شیرینی قدیری در دانشگاه علوم پزشکی
۲۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳
به مناسبت دهه ولایت و امامت و عید غدیر و همچنین هفته عفاف و حجاب در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۲۵ و ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۱ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری دانشکده داروسازی، دانشکده پزشکی و هیئت دانشجویی صاحب الزمان (عج) اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی و توزیع شربت و شیرینی نمود.
دعای پر فیض عرفه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه زمزمه شد
۲۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
مراسم پرفیض دعای عرفه در روز شنبه مورخ ۱۸ تیرماه ۱۴۰۱ در مسجد امام صادق (ع) دانشکده پزشکی با حضور حجت الاسلام و المسلمین محبی، دکتر محمد رضا غلامی، دکتر رضا منصوری، جمعی از اساتید هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان و دیگر مدیران و مسئولان دانشگاه برگزار شد.
جلسه توجیهی برنامه های عملیاتی سال جاری در حوزه فرهنگی و مذهبی برگزار شد.
۰۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
جلسه توجیهی برنامه های عملیاتی سال جاری در حوزه های فرهنگی و مذهبی در روز سه شنبه مورخ ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۱ در سالن جلسات بوستان دانشگاه و با حضور حجت الاسلام و المسلمین محبی، دکتر محمدرضا غلامی، دکتر فاطمه حدادیان دکتر پرستو عباسپور، سردار احمدی، ائمه جماعات و دیگر مدیران و مسئولان فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
میزبانی کرمانشاه از معاونین فرهنگی و دانشجویی و مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری کلان منطقه ۳
۰۴ تیر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۳
در اولین نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی و مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کلان منطقه ۳ آمایشی کشور، به بحث و تبادل نظر پیرامون اردوهای جهادی تابستانی، استقرار قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت، هم‌اندیشی و ارائه گزارش در حوزه پوشش و رفتار حرفه‌ای در منطقه پرداخته شد.