اجرای طرح ضیافت معرفتی،بصیرتی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در مرداد ماه 96
همزمان با آغاز دهه کرامت ، اردوی بصیرتی معرفتی ضیافت اندیشه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی به مدت 6روز در اردوگاه شهید باهنر کرمانشاه برگزار گردید.
طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید
طرح ضیافت اندیشه استادان این دانشگاه در تاریخ دوم مردادماه به مدت سه روز در سالن جلسات دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزار شد. این طرح در 15ساعت و 9 جلسه با شرکت ۲۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده های (داروسازی، پزشکی،دندانپزشکی،بهداشت،پرستاری،پیراپزشکی) شرکت کرده بودند.
مسابقه کتابخوانی انسان کامل
اسامی برندگان مسابقه ی کتابخوانی انسان کامل مشخص گردید.
برگزاری مراسم نیمه شعبان در بیمارستان امام رضا(ع)
مراسم میلاد یگانه منجی عالم بشریت امام زمان (عج) با حضور جمع باشکوهی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی به همراه مراسم سخنرانی، قرعه کشی و مسابقه و پذیرایی از مهمانان گرانقدر برگزار شد.
برگزاری اردوی تفریحی _گردشگری به شهر همدان
با حضور 85 نفر از دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اردوی تفریحی_گردشگری به شهر همدان برگزار گردید.