شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۵, ۱۹:۱۱

کارگاه بررسی سیاستهای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
کارگاه بررسی سیاست های امور خارجه ایران با حضور دکتر آدمی و جمعی از دانشجویان در سالن جلسات دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
مسابقه کتابخوانی
مسابقه کتابخوانی جاذبه و دافعه علی (ع) با حضور 80 نفر از دانشجویان برگزار شد.
نشست مخاطب شناسی
طی نشستی با حضور جناب آقای دکتر کردی با ائمه جماعت دانشگاه به موضوع مخاطب شناسی پرداختند.این نشست در تاریخ 21 اردیبهشت ماه برگزار گردید.
احیاء نیمه شعبان
همزمان با سالروز میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت بقیه الله (عج) مراسم احیاء نیمه شعبان در تاریخ یکم خردادماه در مسجد امام صادق(ع) برگزار گردید.
مراسم معنوی اعتکاف
همزمان با ایام البیض مراسم معنوی اعتکاف با حضور دانشجویان و برخی از اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد.
جشن بزرگ میلاد امیر مومنان حضرت علی (ع) و حضرت جواد الائمه (ع)
جشن میلاد دو اختر تابناک و مظهر جود و کرم عزت و جلال حضرت علی (ع) و امام جواد (ع) با استقبال دانشجویان و عموم مردم در روز یکشنبه 29 فروردین ماه در مسجد امام صادق (ع) در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
مراسم شب  شهادت حضرت زهرا (س)
مراسم شب شهادت حضرت زهرا (س)
همزمان با شروع ایام فاطمیه مراسمی در روز یکشنبه دوم اسفندماه به همت هیئت دانشجویی حضرت صاحب الزمان (عج) در مسجد امام صادق برگزار شد که با سخنرانی حجت السلام والمسلمین محمدی پور امام جمعه محترم اسلام آباد غرب و مداحی مداحان اهل بیت (ع) حاج یزدان ناصری و کربلایی یزدان دستمزد همراه بود.