روز اول مسابقات والیبال دانشجویان عراق و ایران: قادسیه ، بابل، رازی و آزاد اسلامی بر رقیبان غلبه کردند.

رقابت ورزشی دانشجویان دانشگاه های استان و دانشجویان عراقی در سالن های ورزشی شهر کرمانشاه آغاز گردید.

به گزارش وب دا کرمانشاه مراسم قرعه کشی بازیهای اولین دوره مسابقات بین المللی ورزشی دانشجویان دانشگاه های استان کرمانشاه و دانشگاه های استان: بابل، واسط و القادسیه عراق که تحت عنوان "جام وحدت و دوستی"با حضور تیمهای شرکت کننده در سالن آمفی تئاتر دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه رازی برگزار شد.

گفتنی است بازیهای این مسابقات در رشته فوتسال در سالن ورزشی سازمان بنیاد شهید و امورایثارگران و تنیس روی میز در سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی و بدمینتون در سالن ورزشی هیات بدمینتون استان کرمانشاه و دررشته والیبال در سالن ورزشی شهداء دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد.

در روز نخست مسابقات والیبال که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود ، قادسیه دو بر یک واسط را شکست داد ، بابل دو بر صفر از سد علوم پزشکی گذشت و دانشگاه رازی و آزاد اسلامی به ترتیب با نتایج دو بر صفر بر قادسیه و بابل پیشی گرفتند.

گفتنیست این مسابقات امروز هم در سالن ورزشی دانشگاه در جریان است