284 آمر به معروف و ناهی از منکر در دانشگاه علوم پزشکی فعالیت می نمایند.

7 هسته در مراکز آموزشی ، درمانی ، 9 هسته در معاونتها و واحدهای مستقل ، 6 هسته در دانشکده ها ، 14 هسته در شبکه های بهداشت و درمان ، 34 شورا در مراکز بهداشتی درمانی فعال هستند

نخستین شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و خصوصی استان کرمانشاه ظهر روز دوشنبه سیزدهم آذرماه در سالن اجتماعات بوستان برگزار گردید.

در این نشست که با حضور اعضای شورای مرکزی و هسته های امر به معروف و نهی از منکر مراکز ، معاونت ها ، بیمارستان ها و دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمانی خصوصی برگزار شد ، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه به ارائه گزارشی درخصوص تشکیل هسته های امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه پرداخت .

دکتر محمد پالش گفت : علاوه بر شورای مرکزی امر به معروف و نهی از منکر دانشجویان با حضور تعدادی از اعضای هیات رییسه ، مدیران و نمایندگان دانشجویان ، 7 هسته در مراکز آموزشی ، درمانی ، 9 هسته در معاونتها و واحدهای مستقل ، 6 هسته در دانشکده ها ، 14 هسته در شبکه های بهداشت و درمان ، 34 شورا در مراکز بهداشتی درمانی و هسته در بیمارستانهای خصوصی و یا وابسته به سایر سازمانها تشکیل گردیده و در مجموع تعداد 284 نفر عضو این شوراها و هسته ها می باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این نشست درخصوص امر به معروف و نهی از منکر سخن گفت و نماینده ولی فقیه در سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه نیز حساسیت ها و مراتب امر به معروف و نهی از منکر را برای اعضا تشریح نمود.