مرکز رشد دانشگاه شروع به فعالیت کرد

مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مهرماه سالجاری مجوز فعالیت را کسب و آغاز به کار نموده است.

مرکز رشد کرمانشاه شروع به فعالیت کرد

این مرکز با رسالتی که دارد بایستی ایده ها ی نو را تجاری سازی و محصول متناسب با خواسته های متقاضی تبدیل نماید.

در مرکز رشد از دانش به عنوان عنصر ارزشمند تغییر و تحول اجتماعی برای تولید محصولات مناسب بهره گرفته می شود.

دکتر نعمان پور رییس این مرکز توانمندسازی دانش آموئختگان به منظور ورود به فضای کسب و کار ، حمایت ، هدایت و سمت دهی درجهت نوآوری ها و تولید فناوری های نین ، تقویت فرهنگ عمومی کارآفرینی را بخشی از وظایف مرکز رشد در قالب تاسیس شرکت های دانش بنیان برشمرد.

وی افزود : شرکت های دانش بنیان راهی برای جذب فارغ التحصیلان و کاهش تعداد بیکاران جامعه است.

این مرکز در چهارراه سیلو کرمانشاه جنب میدان بار واقع گردیده تاکنون دو شرکت دانش بنیان در آن مستقر شده ، یک شرکت دانش بنیان به طور غیرمستقیم با مرکز در ارتباط بوده و درخواستهای زیادی از شرکت های دانش بنیان وارد شده که متقاضی شروع فعالیت در قالب این مرکز هستند که این موضوع در حال بررسی می باشد.

وی گفت :  روش جذب و اساسنامه تدوین شده و مصوب شده است به طرح ها و ایده های دانش بنیان جهت مالکیت فکری سروسامان دهد.