بدینوسیله به ایشان تبریک و تهنیت عرض نموده و از زحمات خالصانه و بی شائبه جناب آقای دکتر لنکرانی در عرصه سلامت کشور نیز تقدیر و تشکر می نماییم

نظام جمهوری اسلامی ایران همواره جایگاه انسان های خدوم ، مومن و متعهد بوده است.

اینک در دولت دهم پس از رای اعتماد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با حد نصاب 286 رای اخذ شده برای نخستین بار از جامعه بانوان خانم دکتر مرضیه وحید دستجردی به عنوان وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی منصوب گردید.

بدینوسیله به ایشان تبریک و تهنیت عرض نموده و از زحمات خالصانه و بی شائبه جناب آقای دکتر لنکرانی در عرصه سلامت کشور نیز تقدیر و تشکر می نماییم.

امیداست خادمان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره در پناه ایزد منان موفق و پیروز باشند. ان شاء الله