مورد جدیدی از ابتلا به آنفلوآنزای خوکی در سطح استان کرمانشاه گزارش نشده است

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: جز سه مورد یاد شده قبلی، مورد جدیدی از ابتلا به آنفلوآنزای خوکی در سطح استان کرمانشاه گزارش نشده است.

دکتر فیض الله منصوری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در پاسخی به سئوالی در خصوص تاثیر واکسن آنفلوآنزای فصلی بر ویروس نوع خوکی گفت: با توجه به اینکه بین این دو ویروس اشتراکات ژنی محدودی وجود دارد احتمال می دهیم که تزریق این واکسن ایمنی ضعیفی در مقابل ویروس آنفلوآنزای خوکی ایجاد کند.

دکتر منصوری در ادامه تصریح کرد: هر ساله واکسیناسیون آنفلوآنزای فصلی در سطح استان انجام می شود و در سال جاری قصد داریم حوزه دریافت کننده های این واکسن را گسترده تر کنیم، زیرا تزریق آن برای افراد مختلف محدودیتی ندارد و اگر مقدار کافی در اختیار ما قرار گیرد اولویتهای تزریق واکسن را از فاز یک به دیگر فازها گسترش می دهیم.

وی در خصوص تدابیر اندیشیده شده در خصوص جلوگیری از شیوع آنفلوآنزای خوکی در زمان بازگشایی مدارس گفت: تنها می توانیم به اقدامات آموزشی مربیان بهداشت، معلمین، کادر آموزش و خانواده ها اکتفا کنیم تا از طرریق این آموزشها مانع از شیوع ویروس در بین دانش آموزان گردند.