پروفسور زهره رحیمی هشت سال پیاپی در لیست برترین پژوهشگران دانشگاه جای داشته است.

دکتر رحیمی در سال جاری برای دومین سال پیاپی رتبه نخست پژوهشگران دانشگاه را به دست آورد.

دکتر زهره رحیمی هشت سال پیاپی در لیست برترین پژوهشگران دانشگاه جای داشته است.

وی که از سال 1387 به رتبه دانشیاری و در سال جاری موفق به ارتقای علمی به رتبه استادی شده است ، از سال 1384 تاکنون به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه معرفی شده و در دوسال اخیر رتبه نخست پژوهشگران دانشگاه را به دست آورده است.

پروفسور رحیمی که همینک صاحب کرسی استادی در گروه بیوشیمی دانشکده پزشکی می باشد ، دارای 77 مقاله چاپ شده و در حال چاپ در مجلات علمی معتبر است که 73 مقاله آن به زبان انگلیسی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با ایندکس شدن 64 عنوان مقاله ISI  رتبه برتر را در این زمینه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه داراست  .

ارایه بیش از 70 خلاصه مقاله در کنگره های داخلی و بین المللی وداوری مقالات علمی 24 مجله بین المللی و کسب رتبه هشتم گروه محققین جشنواره رازی سال 1390 نیز از افتخارات و فعالیت های پژوهشی این استاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.