دانشگاه علوم پزشکی قهرمان مسابقات فوتسال مراکز دانشگاهی استان

دانشگاه علوم پزشکی قهرمان مسابقات فوتسال مراکز دانشگاهی استان

مسابقات فوتسال اولین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان روز سه شنبه دهم شهریور ماه با عنوان گرامیداشت ماه مبارک رمضان در مجموعه ورزشی شهدا دانشگاه علوم پزشکی آغاز گردید.
.
 این دوره از مسابقات با حضور تیمهای دانشگاه جامع علمی کاربردی – دانشگاه آزاد اسلامی –دانشگاه علوم پزشکی الف- دانشگاه علوم پزشکی ب- شبکه بهداشت و درمان جوانرود- شبکه گیلانغرب- دانشگاه پیام نور- شبکه بهداشت و درمان اسلام آباد – شبکه بهداشت و درمان کنگاور برگزارگردید . جریان این مسابقات تیمهای شرکت کننده در دو گروه با هم به رقابت پرداختند و پس از انجام بازیهای دور مقدماتی و حذفی چهره چهار تیم حاضر در مرحله نیمه نهائی  مسابقات مشخص گردید.که پس از بازیهای مرحله نیمه نهائی و نهائی به ترتیب تیمهای علوم پزشکی Aشبکه جوانرود و شبکه قصرشیرین به مقامهای اول تا سوم دست یافتند.