معاون تحقیقات و فناوری : دانشگاه در دو رشته دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی (PhD by Research) می پذیرد.

مهلت ثبت نام تا تاریخ 11/بهمن/91 است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال جاری برای رشته علوم سلولی و مولکولی(ساختار ماکرومولکولها) فارماکوژنتیک و رشته سلامت جنسی خانواده دانشجوی دکترای پژوهشی می پذیرد.

دکتر فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر گفت : برای رشته علوم سلولی و مولکولی( ساختار ماکرومولکولها ) فارماکوژنتیک از بین دارندگان مدارک تحصیلی پزشکی عمومی، داروسازی و کارشناسی ارشد کلیه  گرایشهای زیست شناسی دانشجو پذیرفته می شود.

وی افزود: در مورد رشته سلامت جنسی خانواده گفت : برای ادامه تحصیل در این رشته ، از بین دارندگان مدارک تحصیلی پزشکی عمومی، کارشناسی ارشد رشته های روانشناسی و مشاوره، مطالعات خانواده، جامعه شناسی خانواده، و کلیه ی رشته های مرتبط با پزشکی و پیراپزشکی دانشجو پذیرفته می شود.

جهت کسب اطلاعات لطفا به این پیوند مراجعه نمایید.