340 مقاله علمی حاصل سالها فعالیت پژوهشی دکتر منصور رضایی است

دکتر منصور رضایی استادیار گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هفت بار به عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه معرفی شده است.

در ادامه معرفی محققان برتر دانشگاه به اطلاع بازدیدکنندگان محترم می رساند :  دکتر رضایی که در سال 1383 در رشته دکترای تخصصی آمار زیستی از دانشگاه تربیت مدرس تهران فارغ التحصیل شده و فعالیت خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سال 1369 و در گروه پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی آغاز نموده ، تاکنون تعداد 130 مقاله فارسی و 50 مقاله انگلیسی زبان را در نشریات معتبر به چاپ رسانیده و تعداد یکصد مقاله فارسی و 60 مقاله انگلیسی او در کنگره های مختلف ارائه گردیده است.

تعداد مقالات ISI  دکتررضایی 25 مورد ، ارجاعات به مقالات وی در سال 2012 ، 61 مورد و شاخص H- index مقالات در سال 2012 ، 8 بوده و سه عنوان کتاب را با نام های کلیات روش تحقیق در علوم پزشکی ، مقاله نویسی در علوم پزشکی و کاربرد روش های آماری با SPSSمقدماتی را به ترتیب در سال های 1383 ، 1390 و 1390 تالیف نموده است.

دکتر رضایی که مدرس کارگاه های آموزشی روش تحقیق مقدماتی ، تکمیلی ، پیشرفته و کیفی ، روش های آماری با SPSS  ، مقاله نویسی به زبان فارسی ، نقد و داوری مقاله فارسی و مطالعات مورد شاهدی نیز می باشد ، تاکنون دو بار به عنوان استاد نمونه ، در سال 1389 به عنوان داور برتر مجلات و از سال 1379 تا 1391 هفت بار به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه معرفی شده است.

وی که دانش آموخته کارشناسی ریاضی  و کارشناسی ارشد به ترتیب در دانشگاه های فردوسی مشهد و علوم پزشکی تهران بوده و به عنوان نفر اول پذیرش دکترای تخصصی وارد دانشگاه تربیت مدرس شده است ، تعداد 320 پایان نامه را راهنمایی  و تعداد 340 طرح پژوهشی ارائه نموده است.

وی در سال جاری رتبه دوم را در بین پژوهشگران برتر دانشگاه به دست آورده است.