همکاران کادر درمان می توانند برای خدمت کوتاه مدت در بیمارستان کربلا ثبت نام کنند.

بیمارستان امام سجاد (ع) در کربلای معلی با کمک و هدایای مردم کرمانشاه ساخته شده است

همکاران درمانی دانشگاه می توانند در دوره های کوتاه مدت در بیمارستان امام سجاد (ع) کربلا خدمت نمایند.

دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه با اعلام این خبر گفت :  کلیه نیروهای محترم کادر درمان اعم از پزشکان متخصص(تمام رشته ها)،پزشکان عمومی ، داروساز،پرستار و سایر رشته های درمانی و تشخیصی که مایل به خدمت به زائران اباعبداله الحسین در کربلا هستند می توانندجهت ثبت نام و هماهنگی با شماره تلفن  0831-8350097  دفتر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تماس گرفته و به صورت تلفنی آمادگی خود را اعلام نمایند.

دکتر داریوش امرایی با ذکر اینکه مدت این دوره ها به طور دقیق مشخص نگردیده گفت : این دوره ها ممکن است از 20 تا 40 روز باشد و درصورت تمایل افراد این مدت زمان می تواند طولانی تر باشد.

دکتر امرایی گفت : بیمارستان امام سجاد (ع) به عنوان یکی از پروژه‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات در کربلای معلی در مراحل پایانی ساخت قرار دارد که با کمک و هدایای مردم کرمانشاه ساخته شده و تلاش می شود که توسط پرسنل درمانی استان کرمانشاه ارائه خدمت نماید.

گفتنیست بیمارستان 120 تختخوابی امام سجاد (ع) با 17 بخش مختلف از جمله دندانپزشکی، اطفال، چشم پزشکی، زنان و زایمان، ناباروری، پاتولوژی، پوست، اورتوپدی، گوش، حلق و بینی، واحد CCU و ICU، آندوسکوپی و کولونوسکوپی، اتاق‌های عمل، بستری اورژانس و غیره برای رفاه حال زائران و مجاوران حرم‌های شریفه در کربلای معلی از سال 87 در فهرست پروژه‌های اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات عراق در ایران قرار گرفته است.