کارکنان و دانشجویان دانشگاه با هم در یک مسابقه فرهنگی!

الماسی : مسابقه خاطره نویسی و فراخوان مقاله ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار می گردد.

مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه با اعلام این مطلب گفت : همکاران و دانشجویان برای شرکت در این مسابقه می توانند مقالات خود را پیرامون عناوینی چون : امام ، رهبری ، چشم انداز پیش رو ؛ ریزش ها و رویش ها در مسیر انقلاب اسلامی؛ نقش انقلاب در بیداری اسلامی ؛ انقلاب اسلامی ، انزوای صهیونیسم و انقلاب اسلامی ، اقتصاد مقاومتی بنویسند.

بهمن الماسی گفت :  بخش خاطره نویسی  در دو زمینه خاطرات مربوط به سال 1357 و خاطرات مربوط به ایام الله دهه فجر از سال 1358 تاکنون است و علاقمندان می توانند تا روز هجدهم بهمن ماه آثار خود را به مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه واقع در ساختمان شماره 2 دانشگاه تحویل داده و یا از طریق نمابر 8367392 ارسال نمایند.