روانشناسان درخصوص درمان اعتیاد به بحث و تبادل تظر پرداختند.

دکتر سلطانی اهداف برگزاری کارگاه را ایجاد توانایی علمی وطی نمودن مدارج علمی روز توسط روانشناسان شاغل در مراکز درمان سوءمصرف مواد دانست .

روانشناسان درخصوص درمان اعتیاد به بحث و تبادل تظر پرداختند.

مسئول اداره سلامت روانی اجتماعی واعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اهمیت توجه به درمان سوئ مصرف مواد و اشاره به نقش عمده هماهنگی و همکاری روانشناسان در امر کنترل ودرمان در جامعه اهداف برگزاری کارگاه را ایجاد توانایی علمی وطی نمودن مدارج علمی روز توسط روانشناسان شاغل در مراکز درمان سوءمصرف مواد دانست .

دکترسلطانی گفت :در این نشست دکتر شاکری روانپزشک وعضو هیات علمی مطالبی را در خصوص متامفتامین ها وبررسی وضعیت موجود وراهکارهای درمان ومقابله با این موضوع بیان کرده وبه سوالات روانشناسان پاسخ داد و علیرضا علیخانی کارشناس ومدرس حوزه اعتیادبه بحث در زمینه کلیات مواد ومباحث سوءمصرف پرداخته و با اعلام آخرین آمارهای منتشره در جهان و کشور به تحلیل گروههای پرخطر پرداخته وبر نقش مهم درمانهای غیر دارویی اشاره نمود.

وی گفت در این نشست دکتر داوری نژاد روانپزشک وعضو هیات علمی دانشگاه در زمینه معرفی تاریخچه وانواع گروههای مواد، دکتر منتظری دکترای روانشناسی بالینی وعضو هیات علمی دانشگاه درخصوص درمانهای شناختی پیشگیری از عود، مصاحبه انگیزشی و مداخلات درمانی کوتاه مدت ، دکتر امیریان روانپزشک وعضو هیات علمی دانشگاه  در مورد بررسی پروتکل ودستور العمل درمان سوءمصرف مواد و دکتر خسروی پزشک عمومی در خصوص مشاوره در گروههای پرخطر نظیر بیماران اچ ای وی ومعتادین تزریق واصول رازداری وفنون مشاوره اختیاری سخن گفتند.