600 دانشجو ؛ مهمانان تازه دانشگاه در سال جاری

تعداد 30 نفر از همکاران ثبت نام دانشجویان جدیدالورود را به انجام می رسانند.

سرپرست اداری و مالی ساختمان شماره 2 دانشگاه ضمن اعلام این خبر از فعالیت چهار روزه همکاران معاونتهای دانشجویی و فرهنگی و نیز امور عمومی گفته و افزود : تعداد دانشجویان جدید الورود امسال حدود 600 نفر است که از روز 21 تا 25 شهریور به ترتیب الفبا برابر برنامه ریزی اعلام شده سازمان سنجش آموزش کشور ثبت نام می شوند.

فرشادشاکری گفت :امسال با برنامه ریزی خاصی ثبت نام در سالن ورزشی شهدا انجام گرفته و دانشجویان و همراهان آنان می توانند از امکانات پذیرایی باتوجه به مسافر بودن آنان در ماه مبارک رمضان و خوابگاه در صورت ادامه مراحل ثبت نام بهره گرفته و همزمان در سالن از خدمات دفتر پست  و پزشک مستقر، فتوکپی رایگان ، سرویس ایاب و ذهاب و خدمات دیگر  استفاده نمایند.

شاکری افزود پس از پایان مراحل و تکمیل ثبت نام و کنترل نهایی توسط مسوول سالن دانشجویان به دانشکده مربوطه جهت انتخاب واحد هدایت می شوند.