تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از حضور پرشور مردمی و بویژه دانشگاهیان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جلسه هیأت رئیسه این دانشگاه ضمن تشکر از حضور همکاران در راهپیمایی 22 بهمن گفت: انقلابی که توسط مردم به پیروزی رسیده و همچنان مردمی مانده و رهبری فهیم و فرزانه سکان امور را در دست دارد ، هیچگاه در مقابل تهدیدهای استکبار دچار چالش نخواهد شد و همین پایگاه اجتماعی انقلاب که در 22 بهمن ماه نمود پیدا کرد برای تجزیه و تحلیل های سیاسی ، نظامی و... غربی ها کافی است که از هرموضع قدرتی در مقابل ایران عقب نشینی کنند و حضور میلیونی مردم به منظور دفاع از انقلاب و رهبری نظام و کمرنگ نشان دادن نتیجه تحریم ها آنها را بسیار حقیر ساخت.

دکتر نیکبخت افزود: ملتی که اینچنین بر اهداف خود برای استقلال و پیشرفت پافشاری می کند و سعی دارد از طریق علمی و بهره گیری از خرد جمعی دانشمندان خود راههای ترقی را بپیماید از تهدیدها و توطئه های استکبار و حامیان آنها وحشت نخواهد داشت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد وحدتی که در جامعه است و رمز پیروزی در بسیاری ازصحنه ها بوده است حفظ شود تا مردم با آرامش به سوی انتخابات آینده ریاست جمهوری بروند و افتخار دیگری خلق کنند.