مسیرهای راهپیمایی روز جهانی قدس در کرمانشاه اعلام شد.

راهپیمایی روز قدس از ساعت یازده ظهر آغاز و راهپیمایان با حرکت از دو مسیر میدان انقلاب (شهرداری سابق) و چهار راه بسیج به طرف مسجد جامع خواهد بود

مسیرهای راهپیمایی روز جهانی قدس در کرمانشاه اعلام شد.

با برنامه ریزیهای به عمل آمده راهپیمایی روز قدس از ساعت یازده ظهر آغاز و راهپیمایان با حرکت از دو مسیر میدان انقلاب (شهرداری سابق) و چهار راه بسیج به طرف مسجد جامع، انزجار خود را از رژیم منحوس اسراییل اعلام خواهند کرد.

دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امسال نیز همراه و همصدا با همه مسلمانان و انسانهای آزاده در سراسر جهان با شرکت گسترده خود در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس بار دیگر ندای مظلومیت ملت صبور و مقاوم فلسطین را فریاد می زنند و به تبعیت از مقام معظم رهبری در راستای تحقق رهنمودهای امام راحل ( ره ) با ارمانهای بلند ملت قهرمان فلسطین تجدید میثاق خواهند کرد .

توزیع 50 هزار پوستر با تصاویر و شعائر مختلف مزین به فرمایشات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری بین مردم، اجرای برنامه توسط گروه های موزیک در مسیرهای مختلف راهپیمایی، پاکسازی معابر و جمع آوری دست فروشان، قرائت قرآن و قطعنامه پایانی راهپیمایی، سخنرانی و مفروش کردن خیابانها جهت اقامه نماز جمعه از برنامه های جانبی این مراسم  می باشد.

آیت اله ممدوحی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری سخنران مراسم روز قدس در کرمانشاه است.
انتهای خبر