برای پاسداری از بهداشت و سلامت نوروزی شما بسیج شده ایم

مانور بسیج سلامت نوروزی با حضور ده دانشگاه کشور و مراکز بهداشت شهرستان های تابعه استان برگزار شد .

مانور بسیج سلامت نوروزی با حضور ده دانشگاه کشور و مراکز بهداشت شهرستان های تابعه استان  برگزار شد .

مانور بسیج سلامت نوروزی هر ساله جهت تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه،توزیع و فروش  مواد غذایی و اماکن عمومی در سطح شهرستانهای تابعه استان اجرا می گردد.

امسال مانور مذکور با حضور رییس دانشگاه و معاونین بهداشتی و شرکت تیم های بهداشت  محیط دانشگاههای علوم پزشکی آذربایجان شرقی،آذر بایجان غربی،زنجان،اردبیل،بهبهان،دزفول،ایلام،همدان،کردستان و لرستان و 14 شهرستان تابعه استان در تاریخ یکم اسفند ماه سالجاری در محل ستاد مرکز بهداشت شهر ستان کرمانشاه بر گزار گردید .

نظارتهای بهداشتی در طرح بسیج سلامت نوروزی از تاریخ 1/12/91 آغاز و تا پایان روز 15/1/92 با حضور 188 بازرس در قالب 22 اکیپ نظارتی در سطح استان جهت کنترل سیستم های انتقال و توزیع آب شرب،مراکز تهیه،توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی،اماکن اقامتی و تفریحی به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی اجرا می گردد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی برخوردهای قانونی اعمال خواهد شد.