مهیا کردن دانشکده ها برای ورود دانشجویان

معاونت توسعه مدیریت و منابع با آماده سازی دانشکده ها برای ورود دانشجویان آغاز سال تحصیلی جدید را پاس می دارد.

پاکسازی محوطه ، رنگ آمیزی جداول و چراغ های محوطه و سایبانها ، خارج کردن لوازم اسقاطی از محوطه دانشکده ها ، جاده سازی ، زیرسازی و جدول گذاری ، نصب تابلو ، خرید و نصب صندلی های محوطه دانشگاه از جمله اقداماتیست که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه صورت گرفته است.

از جمله سایر اقدامات این معاونت می توان به تعممیرات بوفه ها ، کابل گذاری و پایه گذاری جهت روشنایی ، تعمیرات پارکینگ ها ، رنگ آمیزی و نصب آرم دانشگاه بر نرده های محوطه ها ، تعمیرات گلخانه ، تعمیر میزهای پینگ پونگ و صندلی های مربوطه  ، رنگ آمیزی ، خط کشی و تور گذاری و آماده سازی زمین های ورزشی می توان اشاره کرد.