برگزیدگان اولین جشنواره قرآنی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان مشخص شدند

شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی اسامی برگزیدگان اولین جشنواره قرآنی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان را که هفته گذشته به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید ، اعلام کرد.

مریم سهرابی از دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه رتبه اول قرائت ( تحقیق ) و خانم ها معصومه السادات کهریزی از معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ، نسیم رستگار از بیمارستان آیت الله طالقانی و ملیحه شهبازی از دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه به ترتیب مقام های اول قرائت ( ترتیل) ، حفظ جزو سی ام و اذان را به دست آوردند.

همچنین در بخش برادران ، آقایان عبداله درخشان از دانشگاه آزاد اسلامی اسلام آباد غرب ، حسین رضا قیاسی از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ، مهدی حسینی از دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه و حسینعلی قبادی از مرکز تربیت معلم شهید مطهری به ترتیب رتبه های اول قرائت ( تحقیق ) قرائت (ترتیل ) ، حفظ جزو سی ام و اذان را کسب نمودند.