دوستدار سلامت دانشگاه علوم پزشکی معرفی شد.

کارشناس مسئول برنامه سلامت مادران باردار به عنوان دوستدار سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معرفی شد.

بنا به گزارش خبرگزاری وب دا کرمانشاه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی هرساله در ایام هفته سلامت با برگزاری یک همایش سراسری تعدادی از وزارتخانه ها ، سازمانهای سلامت محور که تعامل مناسبی با حوزه سلامت دارند معرفی و با اهدای لوح تقدیر از تلاش ها و برنامه های آنها قدردانی می کند و تعدادی از همکاران شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی هم به عنوان دوستدار سلامت مورد تشویق قرار می گیرند.

براساس این گزارش خانم آزیتا اقبالی کارشناس مسئول برنامه های مادران باردار از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان دوستدار سلامت انتخاب و لوح تقدیر خود را از دست معاون امور بهداشتی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی دریافت نمود.

۲۸ فروردین ۱۳۹۲ ۱۴:۵۱