ایجاد ایمیل آکادمیک برای دانشجویان ورودی 88-89 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

بر اساس مصوبه ای که با حضور معاونت آموزشی ،معاونت تحقیقات و فناوری و مدیر آمار وفناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه امضاء شد مقرر گردید برای کلیه  دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ایمیل آکادمیک با عنوان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه( kums.ac.ir@) ایجاد شده و برروی کارت دانشجویان ثبت گردد که در اولین مرحله مصوبه یاد شده ،توسط اداره آمار وفناوری اطلاعات برای تمامی دانشجویان ورودی 88-89 رشته های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ایمیل آکادمیک ایجاد گردید.
امید است این اقدام راهی دیگر در تعالی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دانشجویان فعال و پرتوان آن برای پیوند به جامعه آکادمیک جهانی و خدمت به ایران عزیزمان باشد.