زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) در برنامه بعدی همراه با صعود به قله بینالود از برنامه های گروه کوهنوردی دانشگاه است.

بنا بر اعلام رییس گروه زمان حرکت روز چهارشنبه اول خردادماه است

بنا بر اعلام رییس گروه زمان حرکت روز چهارشنبه اول خردادماه است و علاقه مندان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانند حداکثرتا دهم اردیبهشت ماه با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس 09183351263 هماهنگی نمایند.

پردلی گفت : بینالود به معنی کوهی است که بین دو دشت قرار گرفته و آنها را از هم جدا کرده( که یکی دشت مشهد و دیگری دشت نیشابور ) و مشهورترین کوه استان خراسان به بلندی ۳۲۱۱ متر که در چند کیلومتری شمال شهر نیشابور قرار دارد.

این کوه بخشی از رشته‌کوه البرز است و به بام خراسان شهرت دارد. این کوه بین نیشابور و مشهد واقع شده‌است. با توجه به گرم خشک بودن منطقه دارای بارندگی قابل توجهی است (تقریباً ۴۰۰_۵۰۰) میلیمتر در سال. از دیگر قلل این رشته کوه می‌توان به شیرباد (۳۲۵۰) فلسکه (۳۱۰۰) قوچگر   (۳۰۵۰) نام برد. در بخش شمالی این رشته کوه رشته کوه فرعی وجود دارد که دارای دره‌های صخره‌ای با ارتفاع ۲۰۰-۳۰۰متر می‌باشد. که معروف ترین و پر آب ترین آن اخلمد می‌باشد که داری چندین آبشار می‌باشد که آبشار اصلی ۴۰متر ارتفاع دارد.

در برنامه فوق احراز شرایط ذیل الزامی است:

1- داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی

2-تحویل مبلغ یکصدوپنجاه هزار تومان به آقای بابک بهرامیان

3-قیولی از تست کوهنوردی که زمان آن پس از ثبت نام اعلام می گردد

مضافاٌ اینکه تهیه تجهیزات کوهنوردی (کوله پشتی،کیسه خواب،چادر و. . .)بر عهده شرکت کننده می باشد.