درسال 91 نعداد 20 تن از اعضای هیات علمی ارتقای مرتبه علمی یافتند

پروفسور دکتر زهره رحیمی ، پروفسور دکتر علی الماسی و پروفسور دکتر فریدون سبزی به درجه علمی استادی ارتقا یافتند.

درسال 91 تعداد 20 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه موفق به ارتقای درجه علمی شدند.

به گزارش خبرگزاری وب دا کرمانشاه پروفسور دکتر زهره رحیمی ، پروفسور دکتر علی الماسی و پروفسور دکتر فریدون سبزی به درجه علمی استادی ، دکتر طراوت فاخری ، دکتر مهدی زبیری ، دکتر داریوش افشاری ، دکتر مهتاب رهبر ، دکتر حمیدرضا سعیدی بروجنی ، دکتر یزدان حمزوی ، دکتر مجتبی لیمویی ، دکتر فریبا منصوری ، دکتر کیخسرو مردانپور ، دکتر حسین کاووسی ، دکتر فرید دانشگر ، دکتر رضا اکرمی پور ، دکتر میترا یاری ، دکتر فرحناز کشاورزی و دکتر علی ابراهیمی به مرتبه علمی دانشیاری ارتقا یافتند.

همچنین دکتر رستم جلالی و دکتر حسین اشتریان به مرتبه استادیاری ارتقا یافتند.

همچنین در سال گذشته دکتر یوسف اویسی ، دکتر شیرین ایرانفر ، دکتر حشمت اله سلیمانی ، دکتر شهره ملک خسروی و دکتر شمس وزیریان به افتخار بازنشستگی نائل شدند.

۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۴:۲۳