جشن توجیهی دانشجویان جدیدالورود هشتم مهرماه برگزار می گردد.

به منظور آشنایی دانشجویان با قوانین و مسایل مربوط به تحصیل در دانشگاه ، جشن توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی در روز چهارشنبه هشتم مهرماه در مجموعه امام حسن مجتبی (ع) شهرستان صحنه برگزار می گردد.

در این مراسم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، معاونان آموزشی و دانشجویی تجارب و توصیه های خود را برای استفاده هرچه بهتر از دوران دانشجویی بیان کرده ، به معرفی دانشگاه و بخش های مربوط به آن می پردازند. همچنین دانشجویان بر اساس رشته تحصیلی و دانشکده مربوطه در جلسات جداگانه ای شنونده سخنان مسوولان دانشکده خواهند بود و با دانشجویان برتر دانشگاه آشنا خواهند شد.

در کنار این برنامه که با اجرای بخش های هنری ، ورزشی و تفریحی همراه است ، نمایشگاهی نیز از دستاوردهای دانشگاه برپا می گردد.