دانشجویان تا پایان خردادماه فرصت دارند تا برای دریافت وام ضروری ثبت نام نمایند

دکتر پالش : ثبت نام وام ضروری دانشجویان از تاریخ 10 لغایت 31 خردادماه سالجاری انجام خواهد شد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اعلام این مطلب گفت : با توجه به ابلاغ اعتبار وام ضروری از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع ، دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ 10 لغایت 31 خردادماه سال جاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ( قسمت خدمات الکترونیک - درخواست اینترنتی وام دانشجویی ) تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند .

دکتر محمد پالش گفت : در صورت عدم تقاضای اینترنتی هیچ گونه اقدامی انجام نخواهد شد و با توجه به اختصاص مبلغ مشخص جهت وام ضروری در صورت افزایش تقاضای بیشتر از سقف اعتبار مذکور پرداخت وام بر اساس اولویت بندی معاونت دانشجویی خواهد شد .

وی تاکید کرد دانشجو موظف است پس از تقاضای وام در پورتال دانشجویی فرم مذکور را از پورتال چاپ نموده و پس از تایید ( مهر و امضا) اداره آموزش دانشکده مربوطه به اداره رفاه دانشجویان تحویل نماید .

دکترپالش گفت : زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهد بود .

۶ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰