همایش یک روزه فلب سالم برگزار شد

پروفسور معصومی ورزش کردن را از عوامل مهم کاهش دهنده LDL خون و افزایش دهنده HDL عنوان کرد.

همایش یک روزه قلب سالم نهم مهر ماه با حضور جمعی از روسای ادارات استان ، معاونین دانشگاه، اساتید هیئت علمی گروه قلب و برخی از بیماران فعال مرکز بازتوانی در سالن ورزشی بازتوانی بیمارستان امام علی (ع)  برگزار شد.در این همایش ابتدا دکتر نعلینی با تاکید بر نقش مثبت و مهم برنامه های بخش پیشگیری و بازتوانی قلبی در این راستا افزود: این برنامه ها شامل آموزش بیماران و ارایه ریز فاکتورهای لازم به آنان است که توسط یک تیم مجرب متشکل از متخصصان قلب ، تغذیه ، فیزیوتراپیست و غیره انجام می شود.
وی با اشاره به شیوع آنفلوانزای نوع آ در جهان و ایران گفت: تزریق واکسن آنفلوانزای معمولی و نوع آ ( در صورت ورود آن به بازار ) برای بیماران کرونر قابل تجویز است و اشکالی ندارد
دکتر نعلینی هدف از برگزاری این همایش را حمایت اجتماعی و یادآوری آموزشهای ارائه شده در دوره آموزش بازتوانی و بررسی وضعیت بیماران قلبی عنوان کرد

در ادامه پروفسور معصومی  گفت :  ورزش کردن  از عوامل مهم کاهش دهنده LDL خون و افزایش دهنده HDL است وی افزود: ورزشها به سه گروه سبک ،متوسط و سنگین تقسیم می شوند که ورزش های گروه سوم برای بیماران قلبی مطلقا توصیه نمی شود.دکتر معصومی با تاکید بر اینکه مرحله بازتوانی یکی از مهمترین بخش های درمان بیماران قلبی است گفت : رعایت مواردی چون ورزش ،کنترل وزن ،نکشیدن سیگار و تغذیه سالم از جمله نکات مهم پس از عمل می باشد.

وی در خاتمه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی به مصرف دو بار ماهی در هفته  و استفاده ازروغن های زیتون و کانولا  اشاره کرد.

در ادامه آقای رشیدی با اشاره به اینکه با یک تغذیه سالم می توان 20 درصد بیماری های قلبی و 50 درصد بیماری دیابت را پیشگیری کرد ،به ارائه عملکرد تغذیه بیماران  بازتوانی پرداخت .

در این همایش خانمها سعیدی  و گرامی به ارائه مطالبی در خصوص ورزش و قلب سالم پرداختند.