در ارزیابی صورت گرفته نوسط استانداری ، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سطح عالی قرار گرفت.

به دنبال انتشار نتیجه ارزیابی عملکرد سال 1390 دستگاه های اجرایی دانشگاه در سطح عالی قرار گرفت.

در ارزیابی صورت گرفته نوسط استانداری کرمانشاه ، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سطح عالی قرار گرفت.

استانداری کرمانشاه به منظور نظارت و بررسی وضعیت پرداختن دستگاه های اجرایی به وظابف و رسالت قانونی که برای آنها تعریف شده است ، نتیجه ارزیابی عملکرد سال 1390 دستگاه های اجرایی را اعلام و با اختصاص نمراتی به آیتم های مدنظر  ، جایگاه هر دستگاه رادر بین   سایردستگاه های استان مشخص نموده است.

به گزارش خبر نگار خبرگزاری " وب دا " : در این ارزیابی دانشگاه علوم پزشکی کرماشاه که متولی سلامت استان است و در بخش های بهداشت ، درمان ، غذا ، دارو و آموزشی و پژوهشی ارائه خدمت می نماید با اخذ نمرات مناسب و در مجموع در بین دستگاه های استان در سطح عالی قرار گرفت.

شایان ذکر است ؛سلامت در کنار امنیت و دانش یکی از سه مؤلفه توسعه یافتگی محسوب می شود و در عمل هم هرجامعه ای از لحاظ سلامت جایگاه مناسبی داشته باشد می تواند با بهره مندی از نیروهای انسانی با نشاط،پرتوان متفکر  وخلاق ، امور مربوط به جامعه را به نحو احسن انجام دهد و اینکه سلامت در استان کرمانشاه توانسته است جایگاه عالی را به دست آورد ، خود نوید جامعه ای پویا ، باطراوت و توانمند را می دهد و مسؤلان  استان را امیدوار می کند برای رسیدن به جایگاه بهتر و کیفیت بخشیدن به خدمات که شایسته مردم  استان باشد برنامه ریزی نمایند.