پرداخت تمامی بدهی های سال گذشته و 80 درصد از بدهی های سالجاری شبکه ها

دکتر شکیبا از تشکیل تیمی متشکل از معاونت ها برای ساماندهی وضعیت مالی و اداری دانشگاه خبر داد.

به دنبال پیگیری های مستمر با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و دریافت 20 میلیارد ریال اعتبار تمامی بدهی های سال گذشته شبکه های بهداشت و درمان و 80 درصد بدهی های سالجاری پرداخت شد.

معاونت توسعه مدیرت و منابع دانشگاه با اعلام این خبر گفت : به دنبال بررسی های اولیه و کسب اطلاعات لازم از وضعیت مالی و بدهی های دانشگاه و به منظور بهبود و اصلاح ساختار اداری و مالی دانشگاه تیمی از معاونت های بهداشتی ، درمان و توسعه تشکیل گردید .

دکتر ابراهیم شکیبا افزود : از اعتبار اخذ شده تمامی بدهی های بازنشسته های دانشگاه پرداخت گردید و  از سویی حق مسکن 6 ماهه اول سال 88 تمامی همکاران تحویل آنان شد.

وی از پایش تمامی شبکه ها با اولویت بررسی مسائل مالی و نیز پرسش و پاسخ با همکاران سخن گفت و تاکید کرد : در این بازدید ها همکاران پرسش های شفاهی را مطرح کرده و نیز موارد مورد نظر خود را جهت پیگیری های بعدی تحویل می دهند.