رییس جمهور همکار بیمارستان امام علی (ع) را به عنوان نخبه برگزیده زنان انتخاب کرد

رییس جمهور ورزشکارکرمانشاهی را به عنوان نخبه برگزیده زنان انتخاب کرد
کرمانشاه - از سوی دکتر احمدی نژاد رییس جمهوری "هلن سپاهی" ورزشکار کرمانشاهی به عنوان فرهیخته و نخبه برگزیده زنان سال 88 انتخاب شد.
به گزارش ایرنا به نقل از اداره کل تربیت بدنی استان کرمانشاه در این نامه آمده است: فرهیخته گرامی، سرکار خانم هلن سپاهی نخبه برگزیده سال 1388 اکنون که روای علم و دانش را زینت بخش وجودتان نموده اید و فضیلت علم عالمانه را تصویر شرافت انسانی خود گردانیده اید،کسب عنوان نخبه برگزیده زنان در سال 1388 را برازنده شما دانسته و امیدوارم که کوله بار دانش و خردورزیتان، مایه تقرب به حق، خدمت خالصانه به خلق و رشد و تعالی روز افزون سرکار عالی گردد.
گفتنی است؛ "هلن سپاهی" دارنده مدال طلای آسیا به خاطر حجابش از نوزدهمین دوره مسابقات کاراته قهرمانی بزرگسالان جهان از مسابقات امتناع کرد.