" شبی پرخاطره " برای دانشجویان رقم خورد.

دانشجویان جدیدالورود دانشگاه سه شنبه شب در مراسم "شبی پرخاطره " درکنار آثار باستانی طاق بستان شرکت کردند.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با همکاری معاونت دانشجویی ، فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه مراسمی را به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان و گفتگوی صمیمانه با انان در کنار آثار باستانی طاق بستان برگزار کردند.

پس از اقامه نماز جماعت ، دکتر اختری ، معاونت دانشجوی و فرهنگی و حاج آقا فرهادزاده مسوول نهاد طی سخنان کوتاهی دوران دانشجویی خوبی را برای دانشجویان آرزو کردند.

در این مراسم ضمن آشنایی دانشجویان با مجموعه آثار باستانی طاق بستان در خلال سخنان کارشناس میراث فرهنگی ، برنامه های دیگری همچون اجرای نمایش طنز ، برنامه هنری طنز و مسابقه اجرا گردید و در محیطی دوستانه شام را درکنار یکدیگر صرف کردند.