مجله " تحقیقات بالینی در علوم پیراپزشکی " رتبه علمی - پژوهشی دریافت نمود.

رییس دانشکده پیراپزشکی با اعلام این خبر گفت : در یکصدو دهمین نشست کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور با کسب این رتبه توسط مجله مذکور که در دانشکده پیراپزشکی کشور تهیه و چاپ می شود ، موافقت نمود.

مجله " تحقیقات بالینی در علوم پیراپزشکی " دانشگاه رتبه علمی - پژوهشی دریافت نمود.

فاطمه دارابی درگفتگو با خبرگزاری وب دا افزود : " تحقیقات بالینی در علوم پیراپزشکی " به صورت فصلنهمه و به منظور انتشار جدیدترین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی کلیه پژوهشگران ، پزشکان ، پرستاران ، ماماها ، پیراپزشکان و دیگر علاقمندان در زمینه علوم پزشکی منتشر می شود.

دارابی مدیر مسئول این نشریه را کامران سلیمی و سردبیر آن را دکتر نصراله سهرابی اعضای هیات علمی دانشکده معرفی نمود و گفت :علاقمندان می توانند مقالات خود را از طریق پست به نشانی کرمانشاه ، بلوار دولت آباد کدپستی 6719851351 و یا شماره فکس 8280644 ارسال نمایند.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

و بدا کرمانشاه |