رئیس دانشگاه : بررسی چالش های پیش رو مهمترین گام در جهت رفع مشکلات اتوماسیون اداری است

با برطرف کردن معایب ا توماسیون می توانیم به بهینه سازی مصرف در سال اصلاح الگوی مصرف جامه عمل بپوشانیم.
با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مدیران ستادی جلسه اتوماسیون اداری در سالن اجتماعات ساختمان شماره یک برگزار شد . دکتر نوری زاد در این جلسه با اشاره به بهینه سازی مصرف در سال اصلاح الگوی مصرف گفت :با شناسایی و بررسی چالش ها ی ا توماسیون اداری می توانیم به بهینه سازی مصرف در سال اصلاح الگوی مصرف جامه عمل بپوشانیم.وی افزود : با تشکیل کمیته اتوماسیون اداری با هدف بازدید از مراکز موفق در امر اتوماسیون ، دعوت از کارشناسان خبره در این زمینه ،به کار گیری نیروهای توانا برای بالا بردن سرعت عمل چرخه نامه ها با برنامه ریزی زمانبندی شده  ، می توان گامی در جهت تصریع مکاتبات اداری در سیستم اتوماسیون برداشت .