افتخار ساخت دارو برای اولین بار متعلق به ایرانیان است.

دکتر نیکبخت : رازی 200 اثر مکتوب از خود برجای گذاشت که 56 مورد آن در زمینه پزشکی است .

افتخار ساخت دارو برای اولین بار متعلق به ایرانیان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در دوران هخامنشی ایرانی ها توانستند داروهایی را برای درمان بیماری ها کشف کنند.

دکتر محمدرضا نیکبخت که در مراسم جشن روز داروسازی سخن می گفت با توجه به عنوان این روز یعنی بزرگداشت زکریای رازی در مورد شخصیت این دانشمند برجسته ایرانی پرداخت و گفت : رازی 200 اثر مکتوب از خود برجای گذاشت که 56 مورد آن در زمینه پزشکی است .

این متخصص فارماکولوژی گفت : کتاب الحاوی که 15 سال برای تدوین آن تلاش نمود و نیز کتاب طب المنصوری از جمله آثار برجسته این دانشمند شهیر جهان اسلام است که فردی نوآور بوده و نحوه آموزش پزشکی او چیزی شبیه تربیت دانشجویان پزشکی امروز است.

دکتر نیکبخت گفت : رازی فقط کاشف الکل نبود بلکه اسید سولفوریک ، اسید سیتریک ، اسید آرسنیک و استات مس و بسیاری مواد دیگر را کشف نمود.

دکتر نیکبخت در این جشن روز داروسازی را به داروسازان تبریک گفت و آمادگی خود را برای رفع مشکلات صنفی آنان اعلام نمود.