اخبار

دکتر تحویلیان : امنیت غذایی یعنی دسترسی همه به مواد غذایی آن هم با کیفیت مناسب است.

معاون دارو و غذا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: امنیت غذایی تنها به معنای فراهم بودن مواد غذایی برای عده ای خاص نیست بلکه دسترسی همه به مواد غذایی آن هم با کیفیت مناسب است.
 

معاون دارو و غذا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: امنیت غذایی تنها به معنای فراهم بودن مواد غذایی برای عده ای خاص نیست بلکه دسترسی همه به مواد غذایی آن هم با کیفیت مناسب است.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر رضا تحویلیان در مراسم روز جهانی غذا که امروز (25 مهر) در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: ممکن است تولید مواد غذایی در حد بالایی باشد اما همه به آن دسترسی نداشته باشند، بطور مثال 70 درصد انسانهای گرسنه در مناطقی زندگی می کنند که محل اصلی تولید مواد غذایی است، از سوی دیگر این مواد باید تامین کننده نیازهای بدن و ریز مغذیها باشد.

 دکتر تحویلیان عدم آلوده بودن مواد غذایی به سموم و آلاینده هار را از دیگر ویژگیهای غذا دانست و گفت: این نوع آلاینده های قادر به اشاعه بسیاری از بیماریها هستند به گونه ای که 30 درصد از مردم جهان در حال حاضر از این مسئله رنج می برند.

 وی گفت: دارو و غذا رابطه تنگاتنگی با هم دارند و بر این اساس می بایست سیستم مدیریتی این دو مقوله یکپارچه شود و از موازی کاری در این دو حوزه دوری شود.

دکتر تحویلیان تصریح کرد: شعار روز جهانی غذا در سال جاری دستیابی به امنیت غذایی در زمان بحران است، زیرا برخی از بحرانهای مزمن نظیر بحران اقتصادی در خصوص تامین امنیت مواد غذایی می تواند تاثیرات منفی بسیار زیادی داشته باشد، لذا می بایست تدابیری اندیشیده شود که در چنین زمانی از پایمال شدن حقوق انسانها در رابطه با دسترسی به مواد غذایی جلوگیری بعمل آید.

 


۲۵ مهر ۱۳۸۸ ۱۱:۵۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید