رییس دانشگاه : مردم،جامعه دانشگاهی ومسئولان به دانشجویان چشم دوخته اند

دکترنیکبخت دانشجویان جدیدالورود را به شرکت درفعالیت های سیاسی اجتماعی وفرهنگی فراخواند و گفت دانشگاه فضایی است که درآن اندیشیدن وعمل کردن بامحیط های آموزشی دیگر متفاوت است.اینجا محیط رشد وتضمین کننده آینده کشور است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بااعلام این مطلب گفت:مردم،جامعه دانشگاهی ومسئولان به دانشجویان چشم دوخته اند زیرا شکوفایی واصلاح جامعه در گرو دانشگاه است وخدای ناکرده فساد جامعه هم می تواند به دنبال دانشگاه اتفاق افتد.دکترنیکبخت که در جمع دانشجویان جدیدالورود دانشگاه سخن گفت افزود:مبنای مردم ما استقلال وایستادن سرپای خوداست که یکی از زمینه های مهم تحقیق این آرمان دانشگاه است.

وی بااشاره به اینکه جامعه امروز ماباید مجهز به سلاح دانش باشد وخود رادر منطقه وجهان تثبیت کند گفت: دانشجویان در آغاز تحصیل دانشگاهی نباید به فکر مدرک باشند  بلکه در اندیشه گشودن گره ای،طراحی ایده ای جدید و خدمتی نو باشند.

وی ضمن تاکید به دانشجویان برای توجه دقیق به تحصیل گفت : دراین دانشگاه در کنارتحصیل امکانات فرهنگی رفاهی وورزشی مناسبی وجود دارد ودانشجویان بهتر است درفعالیت های سیاسی اجتماعی فرهنگی شرکت کنند.

در پایان دکتر نیکبخت از دانشجویان خواست که در انجام پروژه های دانشجویی به کار گروهی اهتمام ویژه ای داشته باشند.