افتتاح 14 پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی در سفر وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به کرمانشاه

اعتبار هزینه شده این طرح ها که از مصوبات سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به کرمانشاه است ، بالغ بر 991 میلیارد ریال است.

14 پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همزمان با سفر وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی افتتاح می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه ضمن اعلام این مطلب گفت : وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی آقای دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در روز پنجشنبه 11 مهرماه به کرمانشاه سفرمی کند و در چندین مراسم از جمله افتتاح این طرح ها حضور خواهد یافت.

دکتر نیکبخت در گفتگو با خبرنگار " وب دا " کرمانشاه ، این پروژه ها را شامل اورژانس های بیمارستانی و پایگاه های جاده ای و دانشکده در شهرهای کرمانشاه ، اسلام آباد غرب ، گیلانغرب ، سرپل ذهاب ، جوانرود ، پاوه ، روانسر ، سنقر و کلیایی ، کنگاور و هرسین به مساحت 9144 متر مربع اعلام کرد و گفت : اعتبار هزینه شده این طرح ها که از مصوبات سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) به کرمانشاه است ، بالغ بر 99 میلیارد ریال است.