دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی : دانشگاه کرمانشاه نقطه امید ما در غرب کشور است و نگاه ما به این دانشگاه نگاه راهبردی است

دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی : دانشگاه کرمانشاه  نقطه امید ما در غرب کشور است و نگاه ما به این دانشگاه نگاه راهبردی است
دکتر هاشمی در نشست اعضای هیئت علمی دانشگاه : دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امید ما در غرب کشور است و توانمندیهای این دانشگاه در ابعاد مختلف بیانگر عزم جدی مسئولان این دانشگاه مسئولان استان و اعضای هیأت علمی است

دکتر هاشمی  وزیر بهداشت بعد از ظهر امروز مورخ 92/7/11 در سالن بوستان با اعضای هیئت علمی دانشگاه دیدار کرد.

وزیر بهداشت ؛ درمان و آموزش پزشکی در این نشست ضمن ادای احترام به شهدا  و خانواده های آنان گفت:  کرمانشاه را خوب می شناسم و با تحسین مقاومت های دوران جنگ برای تقویت این دانشگاه که اساتید آن در همان دوران نیز منشاء خدمات مطلوبی در پشتیبانی از رزمندگان بودند  و بنا به نیاز رشته های ضروری افتتاح خواهیم کرد.

وزیر بهداشت در خصوص انتخابات گفت :اتفاقی که در 24 خرداد افتاد  و حجت الاسلام روحانی انتخاب شد  ،میزان هوشمندی  و تبعیت از مقام معظم رهبری را نشان داد و ما بایستی   به راه ، افکار و توانمندی آقای دکتر روحانی رئیس جمهور  ایران اعتقاد داشته باشیم که انشاء الله دولت تدبیر و امید که مورد حمایت رهبر معظم انقلاب قرار دارد با عقلانیت و اعتدال آنچه شایسته این ملت است را پیش ببرد و گره ها را یکی بعد از دیگری از مشکلات  باز  کند.

ایشان در این جلسه مهمترین دغدغه  در بحث انتخاب کابینه توسط دکتر روحانی را پاک دستی ، توانمندی و معتدل بودن دانست . ایشان در ادامه افزود همه چیز از یک دانشگاه متولد می شود و آینده کشور به آن وابسته است و باید دانشگاه ها زنده  پویا و  فعالیت های سیاسی  داشته باشد و در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی کار  بیشتری کنند تا شرایط بهتری برای بحث و انتقاد باز شود.

وی با نوید اینکه روزهای روشنی پیش رو داریم گفت: در پس روزهای سخت روزهای روشنی پیش روست که انشاء الله میوه زیبای تحمل مشکلات را بتوانیم بچینیم. همچنین امیدواریم  در بخش درمان با کمک گیری ازبخش خصوصی و رساندن بخش دولتی به سطح مطلوب  با عملکرد بهتر ی  کیفیت خدمات دهی به مردم را بالا ببریم

دکتر هاشمی با اشاره به اینکه ملتی پیروز است که همگرا و متحد باشد تحول در مدیریت  اداره دانشگاه  ها، استقلال دانشگاه از وزارت و توجه به اختیارات  بیشتر هیأت امناء  ، استقلال بیمارستانها ، افزایش  اعتبار بخش  سلامت  در بودجه کل کشور را بحثی مهم  در ارتقاء سلامت دانستند.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی نوید آمدن خبرهای خوب در بحث پژوهش را داد و گفت:  پرداختن به امر پژوهش برای کشف و اختراع بسیار مهم است اما ما باید با نیاز سنجی در بخش سلامت  تربیت دانشجویان  متناسب  با آنچه نیاز داریم باشد.

ایشان در ادامه افزود:  عدالت در اختصاص  بورد ،  وضعیت پژوهش و آموزش مورد انتقاد بنده هم هست و برای اصلاح آن کارهایی انجام خواهد شد. انشاء ا... بتوانیم مسیری را پی ریزی کنیم که از چارچوب خاصی برخوردار باشد تا کسانی که بعد از ما می آیند سلیقه ای عمل نکنند و ادامه دهنده  همان راه باشند که با نیت ارتقاء  طرح ریزی می شود

وزیر بهداشت افزود . نگاه ما  به دانشگاه کرمانشاه یک نگاه راهبردی است و انشاء الله  مجوز  افتتاح همه رشته های مورد نیاز در همه ابعاد که بستر مناسب داشته باشد  را صادر خواهیم کرد.