جشن بزرگ از قربان تا غدیر برگزار شد

شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بمناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر خم اقدام به برگزاری جشن بزرگی با حضور 850 نفر از کارکنان و خانواده های آنان و دانشجویان در سالن ورزشی شهدا نمود .

این مراسم که روز دوشنبه 28/7/92 برگزار گردید از ساعت 30/20 آغاز و تا ساعت 23 ادامه یافت . در ابتدای مراسم پس از قرائت قرآن کریم توسط یکی از دانشجویان حافظ و قاری قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ، حجت الاسلام و المسلمین کاظمی اصل به ایراد سخنرانی پرداخت .

حجه الاسلام والمسلمین کاظمی اصل در این نشست با اشاره به اعیاد قربان و غدیر بهره معنوی از این جشن ها راشایسته دانست و با برشمردن برخی خصوصیات خانواده های اسلامی از خانواده ها خواست با مطالعه و حضور در کلاس های شناخت زوجین و مهارتهای زندگی با استفاده از مفاهیم بلند دینی برای خود آرامش و سعادت به ارمغان آورند.

پس از آن گروه موسیقی و گروه طنز به اجرای برنامه پرداختند . در پایان مراسم هم گروه نمایشی ویژه کودکان به جشن عید سعید غدیر خم رنگ و بوی دیگری داد و کودکان حاضر در جمع از موسیقی ها و شعرهای اجرا شده در مراسم لذت بردند .