سمینار آموزشی مراقبت آغوشی KMC

سازمان بهداشت جهانی مراقبت مادرانه آغوشی ( KMC ) را روشی ایده آل و کم هزینه برای شیر دهی اعلام نمود.

به همت دفتر مامایی معاونت امور درمان دانشگاه  سمینار دو روزه مراقبت آغوشی ( KMC  ) در روزهای  28  و 29 مهرماه در سالن اجتماعات شهید نوروزنژاد مرکز آموزشی درمانی امام رضا ( ع ) برگزار می گردد .

در این سمینار که دکتر حیدرزاده رییس اداره سلامت نوزادان وزارت متبوع ، دکتر راوری عضو کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر، دکتر ارشاد منش عضو کمیته کشوری KMC و کارشناسان اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و تعدادی از متخصصین و اعضای هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کرمانشاه ، تبریز و اراک به عنوان سخنران حضور دارند، متخصصین و دستیاران زنان و زایمان ، اطفال و کارشناسان مامایی و پرستاری، همچنین پرسنل شاغل در بخشهای زایمان ، زنان ، نوزادان و NICU  طی دو روز شرکت در سمینار با جدیدترین مباحث علمی در خصوص مراقبت آغوشی ( KMC  ) آشنا خواهند شد .