دکتر نیکبخت : دانشجویان می توانند به عنوان منشأ تحولات علمی ، اجتماعی ، فرهنگی اقتصادی و سیاسی نقش آفرینی کنند

امروز جامعه نگاه ویژه ای به مراکز علمی و دانشگاهی بویژه دانشجویان دارند و توقع جامعه در این مورد توقع بجایی است و این انتظارات می طلبد که دانشجویان همواره پویا و در متن حرکت های مؤثر علمی برای پیشرفت جامعه باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی به مناسبت روز دانشجو گفت : دانشجویان می توانند به عنوان منشأ تحولات علمی ، اجتماعی ، فرهنگی اقتصادی و سیاسی نقش آفرینی کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با تبریک روز دانشجو و یاد دانشجویانی که در سال 1332 بدست رژیم شاه به شهادت رسیدند گفت: دانشجویان همواره به عنوان مدافعان حقوق ملت منشأ بسیاری تحولات در تمام زمینه ها بوده اند.

دکتر محمدرضا نیکبخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه و قائم مقام وزیر در استان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو ؛ 16 آذر (روز دانشجو) ؛ را به دانشجویان تبریک گفت.

رئیس دانشگاه دانشجویان را طالبان علم و دانش خواند که با علم و آگاهی و بهره مندی از پتانسیل لازم برای پیشرفت و توسعه مملکت مؤثر و برای دفاع از حقوق جامعه بسیار پویا و نقش آفرین هستند.

دکتر نیکبخت با اشاره به کودتای 28 مرداد 32 و سفر نیکسون به ایران برای بررسی تأثیرات کودتا که دانشجویان آگاه اعتراض خود را به این سفر اعلام کردند . اظهار داشت: رژیم شاه بخاطر اثبات وابستگی خود به آمریکا جوانان برومندی که به قصد دفاع از حقوق مردم قیام کرده بودند به گلوله بست و سه نفر از آنها به شهادت رسیدند که ما با گرامیداشت یاد و خاطره آن شهدا و ارج نهادن به تمامی کسانی که برای پیشرفت کشور تلاش می نمایند. برای جایگاه دانشجو ارزش والایی قائل هستیم و همواره به پشتیبانی دانشجویان از برنامه ها و سیاست هایی که برای دفاع از حقوق ملت اجرا می گردد دلگرم هستیم. و دانشجویان هم باید با کسب علم و دانش و توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و توان تجزیه و تحلیل سیاست ها و حرکت های کشورهای غربی را داشته باشند تا بتوانند راهکارهای مقابله و موفقیت جامعه برای رسیدن به حقوق خود و پیمودن راه پیشرفت را ارائه دهند.