دکتر نیکبخت : دانشگاه محیط نقادی منصفانه است

کشور ما نیاز به پیشرفت در همه حوزه های اجتماعی ، انسانی ، اقتصادی ، علمی ، فناوری و فرهنگی دارد و این پیشرفت باید از دانشگاه شروع شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه با اظهار این مطلب در جمع دانشجویان این دانشگاه گفت : دانشجو دارای ویژگی هایی همچون جوان بودن ، دارای انگیزه ، با آینده طولانی ، آرمانگرا و مطلوب خواه ، دارای انرژی زیاد و امید به آینده است .

دکتر محمدرضا نیکبخت گفت : ما باید از این نیروی عظیم در جهت بالا کشیدن خود در زمینه علمی و فناوری استفاده کنیم و با نحقیق و پژوهش جدی منطبق بر خواست های جامعه به درجه ای برسیم که از محصولات خود استفاده کنیم و بیماران مان را با داروی خود درمان کنیم و سطح سلامت جامعه را با تلاش علمی خود بالا ببریم.

قائم مقام وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی که بهمناسبت روز دانشجو سخن می گفت ، افزود : در مدت اخیر ما توانسته ایم تعداد 20 رشته جدید را به رشته های دانشگاهی بیافزاییم و علی رغم این پیشرفت کمی ، به تلاش شما در جهت افزایش کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه نیازمندیم.

دکتر نیکبخت همچنین با اشاره به فعالیت های فرهنگی و حضور دانشجو در عرصه های گوناگون تاکید کرد : دانشگاه محیط نقد است و باید نقادی منصفانه در دانشگاه رشد کند .