تاکید ریاست دانشگاه بر تشکیل کلینیک ویژه مواد محرک و روانگردان

با تاکید ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و تصویب شورای سیاستگذاری پیشگیری و درمان سؤمصرف مواد در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، درمانگاه ویژه مواد محرک و روانگردان بزودی تأسیس خواهد شد.
 شورای مذکور که برای اولین بار در کشور ،به ابتکار آقای دکتر نوری زاد، در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل گردیده ، در چهارمین نشست خود ضمن ارزیابی وضعیت و گزارشات کارشناسی واصله ، تشکیل درمانگاه فوق را از تصویب گذرانید.
دکتر پاکزاد دبیر این شورا در گفتگو با گزارشگر سایت مطالعات اعتیاد عنوان داشت: این ابتکار و ابداع ، یعنی تشکیل یک شورای مسئول و متعهد که در واقع تجمع تمام مسئولین اجرایی دانشگاه است منجر به ایجاد یک تحول اساسی در زمینه بحث پیشگیری و درمان اعتیاد در استان گردیده است که نتایج آن را میتوان با گذشت زمان بطور ملموس درک کرد.
این پژوهشگر و فعال امر درمان اعتیاد عنوان داشت: خوشبختانه ریاست محترم دانشگاه حمایتهای بیدریغی را از تمامی فعالیتها در این بخش داشته و بصورت بالفعل حمایتشان را اعلام میدارند.
وی در باره دیگر مصوبات این شورا اظهار داشت:  کلیدی ترین و بارزترین مصوبات شورا یکی تصویب اصلاحیه بر پروتکل درمانی اعتیاد ، منطبق با شرایط بومی منطقه است، برای مثال بمنظور افزایش سطح پوشش درمانی این شورا طی مصوبه ای که بزودی به مراکز درمانی ابلاغ خواهد شد شرایطی را برای اقشار روستایی، رانندگان و افراد کثیرالسفر و نظامیان در نظر گرفته ، بعلاوه متمهیداتی را در جهت بهره گیری از توان بخش خصوصی بشکل یک همکاری متقابل با دانشگاه برای پوشش افراد بی بضاعت ، آسیب دیده و بیمار اندیشیده است که در نوع خود بی بدیل است.
۳ آبان ۱۳۸۸ ۰۹:۴۷