تجلیل از 147 دانشجوی برگزیده در همایش تجلی اخلاص

طی مراسمی از فعالان فرهنگی ،نهاد ها ، تشکل ها و کانون های دانشجـــــویی ، ورزشی ، نخبگان علمی ، پژوهشی ،دانشجویان نمـــــونه و نفرات برگزیده علوم پایه و پره انترنی و نفرات برتر المپیاد ورزشی دختران قدردانی به عمل آمد .

مراسم گرامیـــــداشت روز دانشجو با حضور جمع زیادی از دانشجویان دانشگاه علــــــــوم پزشکی برگزار گردید و طی آن از فعالان فرهنگی ،نهاد ها ، تشکل ها و کانون های دانشجـــــویی ،  ورزشی ، نخبگان علمی ، پژوهشی ،دانشجویان نمـــــونه و نفرات برگزیده علوم پایه و پره انترنی و نفرات برتر المپیاد ورزشی دختران قدردانی به عمل آمد .

این مراسم در شامگاه هفدهم آذرماه تحت عنوان تجلی اخلاص در سالن آمفی تئاتر مرکز آموزشی درمانی ، تحقیقاتی امام رضا(ع) از ساعت 20 آغاز و با سخنرانی دکتر نیکبخت رئیس دانشگاه و آقای دکتر ایزدی استاد برجسته علمی تداوم یافت و پس از آن خانم فتحی ، دانشجوی برجسته علوم پایه و حافظ 20 جزء از قرآن کریم و نفر برگزیده مسابقات سراسری قرآن به تاثیر نقش کتاب ا... در زندگی انسان به خصوص زندگی و تحصیل دانشجویی پرداخت .

در پایان به 147 نفر از دانشجویان فوق الاشاره لوح تقدیر و هدایای مناسبی تقدیم گردید .

گزارش تصویری در این لینک