کرسی آزاد اندیشی با عنوان (( ماهواره و خانواده های ایرانی مضر یا مفید ؟! )) برگزار شد.

این نشست سه شنبه شب نوزدهم آذرماه با حضور 180 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی از ساعت 19 الی 21 شب در محل سالن اجتماعات بوستان انقلاب مستقر در خوابگاه بوستان انقلاب ( سرخه لیژه ) برگزار گردید .

برنامه دانشجویی کرسی آزاد اندیشی با عنوان (( ماهواره و خانواده های ایرانی مضر یا مفید ؟! )) برگزار شد.

این نشست سه شنبه شب نوزدهم آذرماه با حضور 180 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی  از ساعت 19 الی 21 شب در محل سالن اجتماعات بوستان انقلاب مستقر در خوابگاه بوستان انقلاب ( سرخه لیژه ) برگزار گردید .

در این کرسی دانشجویی محمد رشیدی به عنوان داور مدعو حضور داشت و ضمن طرح موضوع و ارائه نظرات موافقین و منتقدین در پایان توسط داور کرسی جمع بندی در مقوله ماهواره و موضوعات پیرامون آن ارائه گردید . لازم به ذکر است توسط ریاست محترم دانشگاه و رئیس هیئت کرسی های آزاد اندیشی به مدت 10 دقیقه موضوع کرسی تبیین گردید .