اتمام ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی به 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

اتمام  ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی  به 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
دکتر نیکبخت : برای تکمیل بیمارستان طالقانی کرمانشاه نیز که مرکز ترومای استان است به یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار نیاز داریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، گفت: دانشکده دندانپزشکی این دانشگاه بلحاظ ساختمانی وضعیت بسیار نامناسبی دارد.

دکتر محمدرضا نیکبخت در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور برگزار شد، گفت: دانشکده دندانپزشکی استان از لحاظ سطح علمی دانشجویان جزء دانشکده های برتر کشور است، اما بلحاظ ساختمانی وضعیت مناسبی ندارد و این دانشجویان در ساختمانی قدیمی و بسیار فرسوده مشغول تحصیل هستند.

نیکبخت افزود: ساختمان جدیدی برای این دانشکده در حال ساخت است که برای اتمام به 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی همچنین با اشاره به در حال ساخت بودن دو بیمارستان در شهرهای پاوه و اسلام آبادغرب، گفت: این بیمارستانها 60 تا 70 درصد پیشرفت دارند و برای تکمیل آنها نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب هستیم.

دکتر نیکبخت گفت: بیمارستان شهرستان صحنه نیز 75 درصد پیشرفت دارد و برای تکمیل سه میلیارد تومان منابع می خواهد.

وی ادامه داد: برای تکمیل بیمارستان طالقانی کرمانشاه نیز که مرکز ترومای استان است به یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار نیاز داریم.

دکتر نیکبخت در ادامه عنوان کرد: برای بیماران سرطانی استان تنها یک دستگاه شتاب دهنده خطی داریم و به همین دلیل بیماران سرطانی باید در نوبت های طولانی بمانند که انتظار داریم با کمک دولت یک دستگاه دیگر در استان خریداری شود.

وی همچنین خواستار اعطاء مجوز جذب تعدای نیرو برای بیمارستان قلب استان شد.

دکتر نوبخت معاون رییس جمهور در این نشست برای رفع مشکلات بخش درمان استان قول مساعد داد.