اولین کارگاه تخصصی آموزش اصول و فنون نگارش و خبر نویسی در نشریات دانشجویی برگزار شد

اولین کارگاه تخصصی آموزش اصول و فنون نگارش و خبر نویسی در نشریات دانشجویی  برگزار شد
در این کارگاه ضمن بررسی وضعیت موجود نشریات دانشجویی فعال در دانشگاه ، شرکت کنندگان با شیوه های کاربردی نوین و اصول و فنون تخصصی نگارش در نشریات دانشجویی آشنا گردیدند .

اولین کارگاه تخصصی آموزش اصول و فنون نگارش و خبر نویسی در نشریات دانشجویی  برگزار شد.

در این کارگاه که در روز چهارشنبه 27 آذرماه با حضور مدیران مسئول ، سر دبیران و اعضاء هیئت تحریریه ی نشریات دانشجویی به میزبانی دبیرخانه نشریات دانشجویی دانشگاه ، در محل سالن اجتماعات معاونت دانشجویی ، فرهنگی برگزار گردید .