دکتر سروش سکان هدایت بیمارستان امام رضا (ع) را به دست گرفت

دکتر علی سروش که دارای مدرک دکترای تخصصی طب ورزشی و اصلاح شیوه زندگی است در کارنامه خود دو عنوان معاون پشتیبانی و معاون دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه را دارد.

دکتر سروش سکان هدایت بیمارستان امام رضا (ع) را به دست گرفت.

نشست تقدیر از دکتر کیقباد قدیری و معارفه آقای دکتر علی سروش به عنوان رییس مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) از ساعت 11 صبح شنبه چهاردهم دیماه در سالن اجتماعات زنده یاد نوروزنژاد این مرکز برپا شد .

دکتر علی سروش که دارای مدرک دکترای تخصصی طب ورزشی و اصلاح شیوه زندگی از کشور سوئد است ، متولد سال 1344 بوده و در کارنامه خود دو عنوان معاون پشتیبانی ( توسعه مدیریت و منابع ) و معاون دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه را دارد.

دکتر سروش که دوره تحصیل در رشته پزشکی خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانده است ، همچنین مسئولیت هایی چون رییس مرکز بهداشت و سرپرست شبکه بهداشت و درمان گیلانغرب ، پزشک معتمد دانشگاه ، مشاور رییس دانشگاه و مدیر درمان دانشگاه را برعهده داشته است.

وی هم اکنون به عنوان پزشک متخصص و محقق و کنشگر در زمینه اصلاح سبک زندگی و جایگزینی روشهای پیشگیری به جای درمان و جراحی فعالیت می نماید.