اعضای هیات مدیره انجمن تغذیه شاخه کرمانشاه انتخاب شدند

به دنبال تاسیس انجمن تغذیه شاخه کرمانشاه در روز 16 دیماه برای تعیین اعضای هیات مدیره رای گیری شده و 7 نفر منتخب شدند.

اعضای هیات مدیره انجمن تغذیه شاخه کرمانشاه انتخاب شدند.

بنا بر این گزارش دکتر پاسدار ( رییس دانشکده بهداشت ) ، پریسا نیازی ( مسئول آزمایشگاه تغذیه دانشکده بهداشت ) ،فرح روشن پور ( کارشناس ارشد تغذیه شاغل در معاونت تحقیقات و فناوری )  ، دکتر سید مصطفی نچواک ( عضو هیات علمی ) ، علی اشرف رشیدی ( مدرس دانشکده بهداشت )  ، آرش نجفی ( کارشناس تغذیه مرکز آموزشی ، درمانی امام رضا (ع)) ، دکتر بهشته النگ ( عضو هیات علمی دانشگاه ) به ترتیب با کسب بیشترین آرا به عنوان اولین هیات مدیره این انجمن انتخاب شدند.

گفتنیست با تشکیل نخستین جلسه هیات مدیره با انتخابات داخلی ریس و سایر اعضا معین خواهد گردید.