پایش سلامت عشایر مستقر در گیلانغرب به همراه ارائه رایگان خدمات سلامت به اجرا در آمد

روزهای پنجشنبه وجمعه نوزدهم و بیستم دیماه سال جاری عشایر شهرستان گیلانغرب در برنامه پایش عشایر ،خدمات بهداشتی درمانی دریافت نمودند .

روزهای پنجشنبه وجمعه نوزدهم و بیستم دیماه  سال جاری عشایر شهرستان گیلانغرب در برنامه پایش عشایر ،خدمات بهداشتی درمانی دریافت نمودند .

در این برنامه که با حضور شخص رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه برگزار گردید ، جهت 14 منطقه عشایری شهرستان 14 تیم ثابت وسیار  متشکل از پزشک ,دندانپزشک ، کارشناسان پرستاری ،  مامایی  و بهورز با همراه داشتن بیش از 50 قلم دارو ؛ واکسن و وسایل مامایی و بهداشت خانواده جمعیت 2517 نفری عشایر شهرستان را به صورت رایگان مورد مراقبت وویزیت قرار دادند .

گفتنیست ستاد هدایت همایش عشایر شهرستان با حضور ریاست محترم دانشگاه ومسئولین شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گیلانغرب در کیلومتر 5 جاده  میاندار گیلانغرب مستقر گردید و دراین برنامه خدمات بهداشتی درمانی اولیه نظیر خدمات دندانپزشکی   ، ویزیت پزشکی ومامایی ، تنظیم خانواده ، مراقبت کودک ومادر ، بهداشت محیط ، آموزش بهداشت ، توزیع محلول مادر جهت ضدعفونی آب آشامیدنی ، نوار قلب وتوزیع دارو به صورت رایگان ارائه گردید.

همزمان با این برنامه با همکاری اداره کل امور عشایری استان وشهرستان آب آشامیدنی سالم با استفاده از تانکر توزیع گردید. ضمنا" با همت اداراه دامپزشکی شهرستان گیلانغرب واکسیناسیون تب برفکی دام عشایر در منطقه ناودار گیلانغرب آغاز گردید. همچنین خدمات دندانپزشکی این برنامه برای اولین بار و  با استفاده از یونیت دندان پزشکی سیار ومشارکت فعال 4 نفر از دندانپزشکان شبکه بهداشت گیلانغرب و دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه به صورت صبح وعصر  ارائه گردید.

همایش عشایر10
همایش عشایر9