بازدید استاندار کرمانشاه از مراکز زیرمجموعه دانشگاه

استاندار کرمانشاه از دانشکده بهداشت ، آزمایشگاه های تحقیقاتی و رفرنس و دانشکده دندانپزشکی بازدید و از نزدیک با وضعیت خدمات رسانی این مراکز آشنا شد.

بازدید استاندار کرمانشاه از مراکز زیرمجموعه دانشگاه

ابراهیم رضایی استاندار کرمانشاه در بازدید از مراکز زیر مجموعه دانشگاه ، سلامت را یکی از ارکان اصلی توسعه کشور دانست و گفت : بحث سلامت بسیار گسترده و مهم و برای توسعه و پیشرفت همه جانبه موثر است چون فکر و عملکرد سالم مربوط به انسانهای سالم است.

استاندار با اعلام آمادگی برای حمایت از برنامه ریزی های اصولی دانشگاه که بتواند منشا تحول اساسی باشد ، افزود : ما باید سلامت را بسیار جدی پیگیری کنیم . تحول در بخش سلامت می تواند باعث تحول و پیشرفت در بسیاری از زمینه ها میشود و دانشگاه می تواند با ارائه مقالات و راهکار لازم به صنعت کمک کند و کشاورزی را هم متحول سازد.

رضایی اظهار داشت : برای پیشرفت در هر کاری باید وقت گذاشت ، برنامه ریزی داشت و بودجه و اعتباراتی تعیین نمود و چه چیزی مهمتر از سلامت جامعه است و این وظیفه اکنون به عهده دانشگاه گذاشته شده و استانداری هم با تمام توان برای رونق بخش سلامت آماده است و باید در شورای سلامت استان جوانب امر ، بحث و کارشناسی شده و قدم های موثری برداریم.

در این بازدید دکتر نجفی یکی از اساتید دانشکده بهداشت گفت : در تمام دنیا دانشکده های بهداشت به عنوان منشا تحولات اساسی در آن جامعه شناخته شده و توجه به ارتقای تحصیلات تکمیلی می تواند دانشکده بهداشت را توسعه دهد که دانشگاه با جدیت پیگیر افزایش رشته های تحصیلی است که بیشتر از درمان به بحث پیشگیری و راه های مبارزه با بیماری ها و مشکلات زیست محیطی پرداخته شود.